Valg af autoværksted

15 november 2019 Frederik Mikkelsen
Valg af autoværksted

Alle bilejere har på et eller andet tidspunkt skulle på autoværksted og alle bilejere ved også, at der kan være stor forskel på pris og kvalitet. Måske er det ikke noget de selv har oplevet, men alle kender nogen, der har oplevet at være på værksted og enten er de kommet hjem med en langt større regning, end de havde forventet eller også var det de skulle have lavet, ikke blevet lavet.

 

Få 3 tilbud

I dag hvor alle har en smartphone, er det nemt at søge og finde 3 autoværksteder i området, hvor du bor. Det kunne f.eks. være https://kongsgaardeauto.dk/

Det er en god ide at ringe til mindst 3 og få et overslag på, hvad det vil komme til at koste at få lavet det der er galt med bilen. Ved at få mindst 3 tilbud, sikre du dig at du ikke ved et tilfælde har fået fat i den første og dyreste. Udover at tjekke prisen, så husk at pris og kvalitet ofte hænger sammen, så husk at tjekke de 3 autoværksteder på Trustpilot og se hvad tidligere kunder har at sige om stedet. Husk at utilfredse kunder er mere tilbøjelige, til at skrive end glade og tilfredse kunder.

En anden god ide er at ringe til et autoværksted i nabobyen, nogle gange kan det godt betale sig at køre en længere tur til et værksted der måske ikke ligger helt så centralt. De har muligvis færre faste omkostninger, der skal dækkes og derfor kan de måske være billigere.

 

Værksted cr. bilmærke

Når du vælger et værksted, er det vigtigt, især hvis du har en ny bil at du vælger et autoriseret værksted, hvor du er sikker på at de bruger originale dele. Det har stor betydning for, hvad du kan få for bilen hvis den engang skal sælges.

Flere Nyheder