Tandlæge i Hjørring: Hvilke behandlinger kan du få udført?

05 januar 2021 Anne-Mette Hansen

Tandlægebesøg er uundgåelige. Vi er alle nødt til at få undersøgt vores tænder i ny og næ. Jo før problemerne opdages, jo bedre kan tænderne nemlig behandles. Så du undgår, at der skal foretages en stor rodbehandling eller udtrækning af en tand. 

Men hvordan vælger du den bedste tandlæge i Hjørring? Hvad skal du kigge efter? Hvilke behandlinger kan du få udført? Hvordan er priserne? Læs med her, og bliv klogere på at vælge tandlæge i Hjørring.

Tandbehandlinger i Hjørring

Der findes flere tandklinikker i Hjørring. Nogle af dem er mere specialiserede end andre. Men de fleste udfører de helt typiske tandbehandlinger som f.eks.:

– Tandeftersyn med røntgen og tandrensning

– Plastfyldninger 

– Rodbehandling

– Udtrækning

– Broer

– Kroner

– Proteser

– Blegning

Hos tandlægen kan du også få gode råd til de tandproblemer, du døjer med, som ikke umiddelbart kræver en behandling af tænderne. Det kan f.eks. være, hvis du døjer med dårlig ånde eller betændt tandkød. 

Priser på tandlæge i Hjørring

Hjørring er ikke det dyreste sted i Danmark at gå til tandlæge. Priserne nord på er faktisk langt lavere end i landets andre store byer. Du kan altså godt forvente at få en lidt billigere tandlægeregning, end hvis du boede længere syd på i Danmark eller f.eks. i København. 

Prisen på din tandlægeregning afhænger naturligvis også af, hvilke tandbehandlinger du skal have udført. Drejer det sig om en enkelt fyldning, er det ikke så galt. Men hvis du skal have lavet større behandlinger som nye kroner eller en rodbehandling, så kan det hurtigt løbe op. 

Det er derfor altid en god idé at sætte penge af hver måned til dit kommende tandlægebesøg. På den måde sikrer du dig, at du har råd til at betale regningen fra din tandlæge – selv hvis beløbet kommer som lidt af et chok!

Læs mere om en tandlæge i Hjørring her og undersøg deres priser!

Flere Nyheder