Skal du vælge en enkelt eller en dobbelt terrassedør?

30 april 2022 Silje Hansen

advertorial

Er du i fuld gang med at bygge eller renovere dit drømmehus? Så kan det være, at du er så heldig at have en tilhørende terrasse med i dine kvadratmeter. Det betyder naturligvis også, at du kan nyde udelivet endnu mere, og samtidig indrette en skøn oase ude.

Før du når til at kunne nyde udelivet, så kan det være, at du skal vælge en dør, der vil passe til terrassen – og her er det gyldne spørgsmål – skal du vælge en enkelt eller en dobbelt terrassedør? Vi prøver at hjælpe dig på vej her. 

Sådan vælger du mellem en dobbelt eller enkelt terrassedør 

Hvad er der plads til? 

Som det første kan du forholde dig til, hvad der er plads til. For det kan være, at der er nogle begrænsninger, du skal holde dig til. Måske giver det derfor også helt sig selv, hvad valget skal falde på. 

døre

Hvor stor en åbning ønsker du ud til? 

En næste spørgsmål du kan stille dig selv er, hvor stor en åbning du ønsker ud til. For det kan også være en afgørende faktor for, om du skal vælge en enkelt eller en dobbelt terrassedør. Selvom det er indlysende, så får du naturligvis dobbelt så meget plads udadtil, når valget falder på en dobbeltdør.

Hvor meget lys ønsker du at lukke ind? 

En ting der kan være ret væsentlig at forholde sig til er, hvor meget lys du ønsker at lukke ind. For dette er en af de fantastiske ting, som en terrassedør kan. Især hvis du vælger en, som kun består af ruder – for så bliver lysindfaldet ekstra godt. 

Tag et kig på varianterne hos klarvinduer.no 

Når du skal vælge en variant, kan du også hoppe ind på klarvinduer.no. Her kan du også blive inspireret ved at se de forskellige døre til terrassen, du kan vælge.

Flere Nyheder