Opgrader din bil med Apple Carplay eller andet biltilbehør

29 september 2021 Silje Hansen

Går med tanker om at opgradere eller udstyr din bil med nyt gear? Hvis du ønsker at gøre det lidt sjovere og smartere at køre bil, kan du med fordel vælge at få installeret Apple Carplay i din bil. Carplay kan du både fungere til Apple eller Android alt efter, hvilken enhed du vælger.

I denne artikel kommer vi ind på nogle af de funktioner som Apple Carplay kan udstyre din bil med. Herefter er det op til dig om du ønsker at fremtidssikre din bil, når det kommer til gear og grej som gør det smartere og sjovere at køre bil.

Hvilke funktioner er med i Apple Carplay?

Der er mange smarte og nyttige funktioner i Apple Carplay. For det første spiller Apple Carplay sammen med din Smartphone. Det vil sige, at du kan koble din Smartphone til bilen gennem Bluetooth. Det giver dig blandt andet mulighed for at afspille de sange, som du enten har på din playliste eller via Spotify.

Når du er koblet på bilens anlæg, kan du også modtage og foretage opkald uden at skulle have din Smartphone frem. Det betyder, at du kan føre en samtale samtidig med at du har begge hænder på rattet.

Herudover har du mulighed for at se og aflæse meddelelser direkte på skærmen i bilen. Til sidst men ikke mindst er der integreret kort og navigation i Apple Carplay. Det vil sige, at du altid kan indtaste en adresse eller destination som du skal finde frem til.

Hvor kan du købe Apple Carplay til din bil?

Hvis du er på jagt efter et sted, hvor du kan købe Apple Carplay og samtidig få hjælp til at få det installeret i din bil, skal du besøge carvision.dk. Her finder du et stort udvalg af biltilbehør og andet grej til din bil.

Flere Nyheder