Magisk underholdning til jeres bryllup

14 oktober 2019 Simone B
Magisk underholdning til jeres bryllup

En bryllupsdag er en stor og vigtig dag i et menneskes liv; en dag, der gerne skal være helt perfekt og uforglemmelig, og hvor både brudeparret og jeres gæster skal have en på opleveren og nyde godt af hinandens selskab i kærlighedens tegn. Der er mange måder, hvorpå I som brudepar kan sikre, at jeres gæster er godt underholdt, og at dagen bliver helt unik og fremstår klart i alles hukommelse de næste mange år. En af dem er via en helt særlig form for underholdning til bryllup

En ekstra magisk bryllupsdag

I kan gøre jeres bryllupsdag ekstra magisk for både jer selv og alle jeres gæster med underholdning i magiens og tryllekunstens tegn. Sunny Cagaras bryllupsunderholdning er specifikt målrettet jeres kærlighedsfest og er fyldt med tryllekunst og magi i kærlighedens tegn. Underholdningen kan være en fantastisk start på jeres fest samt en god icebreaker, da I og jeres gæster både vil blive forundrede, overraskede og fascinerede samt få masser at grine af under Sunnys show – der vil med sikkerhed være nok at tale om efterfølgende for alle jeres gæster, der måske ikke har mødt hinanden før. Isen er dermed brudt på bedste og mest underholdende vis. 

Intelligente tryllerier med jeres underbevidsthed

Sæt jer bare godt til rette i stolene, og bliv forundrede når Sunny eksempelvis brillerer med at kunne læse jeres tanker. Måske gætter han brudens pinkode eller hvilket tal forloveren netop har tænkt på. Han har stor erfaring fra de 200 årlige shows, han har givet, og er dermed dygtig til at manipulere psykologisk med jer, således at han kan “læse jeres tanker” og forundre jer alle. Det er vigtigt for Sunny, at alle gæster føler sig tilpas, når han optræder. Det er dermed ikke jer, der står for skud, når han leverer sin stand-up-komik; i kan dermed trygt læne jer tilbage og få et godt grin på jeres store dag. 

 

Flere Nyheder