Klistermærker er noget andet end wallstickers

17 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Klistermærker er noget andet end wallstickers

Det kan godt være, at man på engelsk kommer til at omtale klistermærker som stickers, fordi det er den direkte oversættelse, og man så i forbifarten kommer til at lave den sammenligning, at disse to ting er det samme, fordi man jo sagtens kan sætte klistermærker på en væg.

Men der ophører lighedspunkterne også, hvis man ser bort fra, at de alle varierer i størrelse og har forskellige mønstre på sig, men det er jo det med, at de klister, som kendetegner dem mestendels.

Man sætter wallstickers på væggen for at lave nogle dekorative omgivelser, som enten kan være i det små med samme mønster; flere forskellige wallstickers, der varierer i facon og omfang, som man sætter i forlængelse af hinanden for at skabe et motiv.

Eller man sætter måske nogle udvalgte wallstickers hist og her, som kan skabe dekoration og forandring på de vægge, man har både til børn og voksne.

Klister er mest den slags, som man ser hængt op på steder, hvor de skal hænge permanent, indtil man river stedet ned eller bare fjernet tapetet, spartler og starter forfra.

Desto længere de klistermærker af god kvalitet sidder fast, desto sværere bliver de at få af, og man kan ofte ikke gøre det, uden man ender med at have noget fra klistermærket sidde tilbage.

Wallstickers kan kunne tages nemt af, selvom de sidder godt fast på væggen og ikke bare falder ned af sig selv.

Klistermærker bruger man også til at samle på eller sætte op forskellige steder som et anderledes visitkort, gøre opmærksom på en begivenhed eller et firma.

Så bliver det lidt en permanent reklame, og så må man ud at investere i nye personlige klistermærker, hvis ens forandring ændrer sig, eller man ligefrem lukker den.

Pointen er blot, at det er vigtigt, at man skelner mellem almindelige klistermærker og så wallstickers.

Flere Nyheder