Kan man altid have en snapback på?

30 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Selvfølgelig er du nødt til at tage din snapback af, når du sover, ellers kommer du til at sove meget ukomfortabelt, og den hat vil nok gå i stykker af det.

Vi forestiller os mere, om det altid sømmer sig at have sådan en snapback på.

Nu håber vi så på, at du faktisk er sådan en person, som det passer at have sådan en snapback på, hvor det både passer sammen med resten af ens stil, men at man for eksempel ikke er for gammel til den slags, eller ens hoved bliver grimt af at have den kaskettype på.

Det er der allerede skrevet lidt om tidligere.

På de normale dage og derhjemme kan man jo for det meste nok have den på, men hvis man nu har et kodeks på, hvad man må have på på arbejde, kan det være, at den her snapback ikke passer ind.

Snapbacken skal af nogle gange

Man skal jo netop også tænke på, at der følger associationer med sådan en snapback, om man bliver set på som hip, en lømmel eller noget helt andet, og det indtryk skal man tænke over, hvis man nu arbejder med mennesker, eller man søger at give et bestemt førstehåndsindtryk.

Der er jo også nogle husstande, hvor det er påbudt, at man tager ens hat af, og så bliver man nødt til at følge dette og tage ens snapback af.

Det er måske heller ikke til middag med svigerforældrene første gang, at man tager den her hat på, også selvom man godt må have kasket på indendørs.

Skal man til en gallapremiere eller noget lignende, hvor det forventes, at man klæder sig fint på, så er vi kede af at sige, at sådan en snapback ikke passer ind, selvom du nok er glad for den.

Snapbacken skal passe sammen med resten af beklædningen.

Flere Nyheder