Hvornår har jeg brug for en dygtig revisor?

Hvornår har jeg brug for en dygtig revisor?

Hvornår har jeg brug for en dygtig revisor?

Som indehaver af en virksomhed vil du uanset virksomhedens størrelse kunne have glæde af en revisor i mange sammenhænge. De fleste virksomheder – fra de helt små enkeltmands virksomheder og til de store multinationale koncerner – benytter sig af hjælpe fra revisorer i det ene eller det andet omfang.

Er du momsregistreret som eksempelvis selvstændig konsulent eller freelancer uden ansatte eller den store omsætning, har du udelukkende brug for en revisor til at gennemgå dit årsregnskab og sørge for, at du ikke betaler for meget eller for lidt i skat. De noget større virksomheder kan nyde godt af revisorens viden inden for sit felt, og dermed konsultere ham eller hende, når de er i tvivl om virksomhedens økonomiske drift og administration.

Revisoren som rådgiver

En revisor beskæftiger sig nemlig med meget andet og mere end blot gennemgang af regnskaber. For eksempel er din revisor en ganske uvurderlig ressource, når du har brug for rådgivning omkring din virksomheds finansielle og økonomiske dispositioner. Din revisor har nemlig en bred aktuel viden omkring såvel de juridiske som skattemæssige forhold, som vedrører drift af virksomhed i dagens Danmark.

Du kan bruge din revisor som rådgivende partner, når du overvejer at lægge virksomhedens strategi om, stifte nye selskaber, overdrage hele eller dele af virksomheden til anden side, eller måske splitte virksomheden op eller konsolidere flere selskaber. Her vil din revisor kunne oplyse dig om de fordele og ulemper, som optræder på det skattemæssige eller juridiske plan. Og samtidig vil revisoren være ham som sørger for at tilvejebringe diverse dokumenter og få dem fyldt ud på korrekt vis, således at ændringen foregår helt efter bogen.

På den måde kan du være sikker på, at din beslutning omkring virksomhedens strukturer er de rette i finansiel, juridisk og skattemæssig henseende.

Du kan finde din revisor i Skive på lars-olsen.dk