Hvor lang tid vil det tage med den nedbrydning?

27 december 2020 Anders Lundtang Hansen

Der er en del faktorer, der kommer til at spille ind på, hvor lang tid det vil tage med at lave den nedbrydning, som du står overfor.

Gør du det hele med en lille skovl, så kan det komme til at tage rigtig lang tid, medmindre der vitterligt er tale om et sandslot eller lignende.

Står du derimod med en større konstruktion, så vil det nok være lettere at tage de skrappere midler i brug, såsom sådan noget her: https://www.heagermaskinstation.dk/nedbrydning.aspx 

I samme ombæring kan man tillade sig at spørge, om man skal lade professionelle folk om at foretage den nedbrydning, eller om man skal gøre det selv.

På privat grund kan man måske gøre det selv, men hvis det er en gammel tilbygning, der skal nedbrydes, så skal man måske lade de kyndige folk om at gøre det.

Er der derimod tale om en enkelt væg, så kan man måske klare det selv, hvis det bare er den, der skal brydes ned.

Hvad påvirker ellers den nedbrydning?

Således handler det om størrelsen på det, som skal nedbrydes, hvad man bruger af værktøj og så, om man gør det selv med erfaring/uden erfaring, eller man lader professionelle om at lave den nedbrydning.

Der kan dog også komme andre faktorer ind, som sætter nedbrydningen lidt i stå alt fra, om maskinerne virker, har man tilladelsen til at gøre det, hvad man finder man undervejs i nedbrydningen etc.

Skal man nedbryde udenfor, så skal man også gerne have vejret med sig. Det gør ikke så meget, hvis det sjatregner lidt, eller der er en lille blæst, men hvis der er decideret stormvejr, så kan det være ret så farligt at nedbryde ting, når man dårligt kan se noget, og man måske kan få blæst nedbrudte dele i hovedet.

Derfor kan man cirka kalkulere sig frem til, hvor lang tid det vil tage, hvis man tager alle faktorer ind, men man skal nogle gange forvente det uventede.

Flere Nyheder