Hvad kan man bygge stålværn mod og for?

17 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

Stålværn kan faktisk komme i mange former, faconer og endda farver, hvis man har specifikationer til dette, for ofte er stålværn en bestillingsopgave, der varierer fra gang til gang, da man sjældent laver den slags på samlebånd.

Dog kan man godt lave nogle partier på samlebånd til et større projekt, hvis det bedre kan svare sig at sætte det sammen ude på det givne sted, det skal opføres, end man gør det på fabrikken.

Du kan blandt andet vælge at få lavet dit stålværn hos https://www.røn-petersen.dk/vi-tilbyder/stalvaern 

Men hvis du ikke ligefrem kan se et stålværn for dig, så kan det nok blive lidt svært at regne ud, hvad du skal bruge sådan et til, så vi kommer lige med nogle forslag, som man både kan bruge som privat og firma.

Et kendt eksempel kan være den slags støjdæmpende stålværn, man sætter op ude ved motorvejene, når disse veje eller andre meget trafikkerede veje med høje hastigheder befinder sig tæt på huse og hjem. Den slags værn er store.

Man kan også få lavet stålværn som den slags, man sætter ved trapper og videre både udenfor og indenfor, så man ikke lige så let kan falde ud over, hvis der kommer et lille vindstød, eller man mister balancen.

Her skal man dog huske på, at der skal være nogle mellemrum for vinden at komme gennem udenfor på disse værn, hvis de for eksempel sidder på en konstruktion, der rager en del op i luften, ellers kan blæsten tage dem med sig og potentielt ødelægge dem.

En anden praktisk ting at bruge stålværn til kan også være, hvis man vil have inddæmmet noget, hvor man med stålværnet viser, at her er der ikke fri adgang, og at det er et privat område.

Har man også en bolig lige ud til en gade, så kan man sætte et stålværn op, så nysgerrige blikke ikke kan kigge ind.

Flere Nyheder