Find nye og brugte biler i høj kvalitet online

05 april 2020 Astrid Pedersen
Find nye og brugte biler i høj kvalitet online

Hvis du er i markedet efter en udvidelse af familiens bilpark, har du sikkert allerede bladret en del glittede brochurer igennem – og bil reklamerne på tv begynder pludselig at tiltrække sig din opmærksomhed. Men du bør tænke dig godt om inden du køber en ny bil.

Der er trods alt sjovere ting at bruge penge på end at skulle afdrage på et dyrt bil lån. Og du slipper ikke for at gældsætte dig, hvis du køber en ny bil. Priserne på nye i Danmark er nemlig utroligt høje, på grund af de mange skatter af afgifter. Din bil vil således tabe det meste af sin nyværdi inden for de første 3 – 5 år.

Du kan således risikere at være gældsat for mere end hvad din bil er værd. Og så kan det faktisk bedre betale sig at købe en brugt bil af nyere dato, som allerede har gennemlevet det mest drastiske værdi tab.

Hvem er Det Digitale Bilhus?

Det Digitale Bilhus er en online salgs portal for nye og brugte biler, som er udviklet og drevet af 23 forskellige bilhuse over hele landet. Målet med Det Digitale Bilhus er at gøre formidlingen af biler mellem kunde og forhandlere nemmere for begge parter.

Når du leder efter en brugt bil på Det Digitale Bilhus, får du således adgang til salgs annoncer fra samtlige bilhuse, så du ikke behøver at trawle igennem 23 forskellige hjemmesider for at finde den bil du ønsker dig. Disse annoncer bliver opdateret på daglig basis, så du er sikker på at de indeholder de rette oplysninger.

Hos Det Digitale Bilhus er forhandlerne specialiseret i biler fra producenterne Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Mitsubishi, Fiat Professional og Iveco. Du kan se alle de nye og brugte biler til salg, og læse mere om Det Digitale Bilhus, på hjemmesiden detdigitalebilhus.dk

 

Flere Nyheder