Find din nye vognmand på Als

25 januar 2020 Astrid Pedersen
Find din nye vognmand på Als

Har du som virksomhedsejer brug for en stabil og alsidig vognmandsforretning på Als, som kan hjælpe med mange forskellige opgaver, og som samtidig er placeret i dit lokal område? Så kan du med fordel kontakte FA. A. Keldorf Vognmandsforretning. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning besidder såvel et bredt udvalg af velkørende lastbiler som professionelt og service minded personale, som står klar til at hjælpe dig med de med basale vognmands ydelser – og mere til.

Kranbiler hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning råder, foruden den brede vognpark, over et sortiment af stabile og effektive kranbiler. Står du således og skal have flyttet tungt godt – for eksempel i forbindelse med entreprenør arbejde eller bygge og anlæg aktiviteter – kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning hjælpe dig.

Med de stærke kranbiler er det muligt at flytte vanskeligt håndterbare emner hurtigt og effektivt. Og så er FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings kranbiler særdeles velegnede i forbindelse med bådtransport, som beskrevet nedenfor.

Bådtransport ved FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

Et af FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings speciale områder er flytning og transport af både. Ved hjælp af de stærke kranbiler sø og landsætter de dygtige medarbejdere hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning din både nemt og uden risiko for skader på båden.

Har du brug for at opbevare din båd tørt for vinteren eller i forbindelse med istandsættelse og reparationer, kan du få din båd transporteret til en sikkert opbevarings plads i umiddelbar nærhed af FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings kontorer. På den måde er din båd sikret overvågning døgnet rundt, både fra FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings medarbejdere og fra den effektive videoovervågning som er placeret på pladsen. Der er adgang til rindende vand og elektricitet, så at du kan arbejde på din båd mens den er opbevaret.

Du kan læse mere om FA. A. Keldorf Vognmandsforretning på keldorftransport.dk

Flere Nyheder