Find din mekaniker på autoværksted i Svendborg

15 december 2020 Astrid Pedersen

Som ejer af en eller flere biler, bør du altid sikre dig, at du har kontakt til et kompetent autoværksted, som kan hjælpe dig med reparationer og service. Det er altid rart at vide hvem man skal kontakte hvis der skal skiftes en reserve del, eller bilen trænger til en undervognsbehandling. Samtidig er det en stor fordel hvis de fagpersoner som skal udføre proceduren kender dig og din bil. Er du bosiddende i Svendborg eller allernærmeste omegn kan du med fordel vælge Svendborg Motor Co. når du skal bruge et autoværksted i Svendborg som tilgodeser dine – og din bils – behov.

Hvem er Svendborg Motor Co.?

Svendborg Motor Co. er et bilhus med beliggenhed i Svendborg og speciale inden for servicering og reparation samt køb og salg af biler i kategorierne personbiler, varebiler og erhvervsbiler. Hos Svendborg Motor Co. finder du udelukkende engagerede og professionelle medarbejdere som sætter en ære i at levere professionel og kundevendt rådgivning i øjenhøjde uanset hvilken type bil du har.

Hos Svendborg Motor Co. bestræber alle medarbejdere sig på at levere stærke og fleksible løsninger som tilgodeser kundernes behov og præferencer. Svendborg Motor Co. er autoriseret værksted inden for bilmærkerne Opel, Suzuki og Iveco. På værkstedet tilbydes professionelt udførte undervogns behandlinger med Dimitrol samt diverse former for autolakering, indvendig maling af biler, sandblæsning og glasblæsning samt industriel overfladebehandling af træ og metal emner.

På Svendborg Motor Co.’ værksted finder du veluddannede service teknikere som står klar til at servicere din bil uanset bilens mærke og model. Samtlige medarbejdere i autoværkstedet hos Svendborg Motor Co. holder sig løbende opdateret inden for de seneste arbejdsmetoder, materialer og standarder gennem løbende kurser og efteruddannelse. Dette er din garanti for at din bil får den optimale service hos Svendborg Motor Co..

Du kan læse mere om Svendborg Motor Co. på værkstedets hjemmeside https://www.svendborg-motor-co.dk/ 

Flere Nyheder