Få taget et godt pasfoto i Køge

14 april 2021 Mathias Nielsen

Er det tid til at få fornyet dit pas? Så husk, at du skal have taget et pasfoto, som du kan bruge i det nye pas.

Dit pasfoto skal nemlig ligne dig, som du ser ud nu, og derfor er det vigtigt, at du bruger et fotografi, der er rimelig opdateret. Men der er desuden en række specifikke krav til pasfotos, som skal være opfyldt for at de kam bruges til et officielt pas.

Det kan naturligvis virke fristende bare at tage en hurtig selfie på sin mobiltelefon og så bruge det som pasfoto. Selvom det nok bliver svært at få taget billedet på en ordentlig måde og fra en ordentlig vinkel, så er der faktisk en anden udfordring ved at gøre det på den måde: Du skal have billedet printet i en høj opløsning.

Så det går altså ikke bare at printe det ud på den billige amatørprinter og på almindeligt A4-papir. Nej, der skal derimod en særlig printer til, som kan få alle detaljerne med, helt ned til den mindste lille pixel. Og du skal have særligt papir, der har en særlig overflade og som er stift nok til at det kan holde ordentligt.

Find en fotograf, der kan tage dit pasfoto

I stedet for at famle med det selv, bør du finde en fotograf eller en anden biks, der kan tage dit pasfoto for dig. Der findes fotobutikker, forskellige landet som kan gøre dette, herunder folk der tager pasfoto i Køge. De kender de præcise krav til pasfotos, og derfor kan de hjælpe dig med at sikre, at de billeder du får lavet, kan bruges til det formål de er tiltænkt. På den måde bruger du mindst muligt tid på projektet og du kan langt hurtigere få lavet det nye pas du har brug for for at komme ud at rejse.

Flere Nyheder