Få skabt en nem, men smuk have ved hjælp af haveservice

24 september 2021 Emilie Jacobsen

Mange forbinder en nem have med en kedelig have. Hvis der ikke er så meget arbejde at gøre, er der vel heller ikke så meget at se på, tænker de. Men sådan behøver det ikke at være. Der er ingen grund til, at du er helt overbebyrdet af havearbejde, bare fordi du tror, at det vil give dig den mest spændende have. Der findes mange måder til at skabe en mere spændende have – som samtidig er nem for dig at holde. 

Du kan selvfølgelig researche dig frem til, hvordan du selv skaber den nemme have. Det smarteste er dog, at du får en erfaren havemand til at hjælpe dig. Vedkommende har fuldstændig styr på, hvad der skal gøres i forhold til at gøre haven nem for dig at holde. Du kan eventuelt vælge at hyre havemanden til nogle af de større og mere tidskrævende opgaver som at klippe hæk og at beskære buske. 

Lad firma med stor erfaring hjælpe dig

Et af de firmaer, som du kan få hjælp af, når du skal have anlagt en nemmere have, er Stecksfliserens.dk. De hjælper med at rense fliser, fjerne alger og holde haven pæn. Du kan lave en fast aftale med dem om, at de skal komme, men du kan også bare hyre dem fra gang til gang, når du har brug for hjælp til større opgaver. 

En omlægning af haven vil være en større opgave, hvor du ofte kommer til at være i dialog med dem. Det tager nemlig tid at etablere en ny have. Du har sikkert set haveprogrammerne, hvor de i løbet af en weekend, men det er langt fra sådan, at det fungerer i virkeligheden. Det tager lang tid for planter at etablere sig. Man siger, at hvis du skal etablere en have helt fra bunden, tager det otte år, før du står med en færdig have. 

Flere Nyheder