eboligadvokat.dk har kun din interesse for øje

31 maj 2021 Johanne Hansen

En boligadvokat der ikke spiller på flere heste 

Kender du det, hvis man dater én fyr eller en pige og lige pludselig finder ud af, at det har man altså ikke været alene op? Så står man der og ser dum ud, mens man kun havde en ting for øje, men den person havde vidst flere i kikkerten end lige dig. 

Rar følelse? Nej. Øv-følelse? Ja tak. Og det samme gælder altså hvis du leder efter den helt rette boligadvokat, så er det vigtigt, at du vælger én som også kun ser dig som sin rette klient. Det betyder, at advokaten altid arbejder med dig og dine interesser i centrum, som giver dig den tillid og ro, du har brug for, når du står overfor noget så stort som et boligkøb.

Certificerede boligadvokater = vejen frem

eboligadvokat.dk får du en god fornemmelse af, hvad det vil sige at være en loyal boligadvokat. De er nemlig medlem af Danske BOLIGadvokater, eller nok rettere sagt “certificeret”. Hvad betyder det mon, tænker du så. Jamen det betyder rent ud sagt, at de lige præcis IKKE spiller på flere heste – tværtimod. Istedet for er den lynskarpe på gode deals, har kun dine interesse in mente og har kun dit boligkøb for øje. 

Og hvorfor har de så kun det, tænker du? Jo men det er såmænd fordi, at de qua certificeringen er underlagt et bestemt etisk regelsæt, som foreskriver, at de ikke må modtage henvisningsprovision på baggrund af deres arbejde med bolighandel – altså din forsikring for, at der ikke går “player-mode” i den.

For hvem gider ærlig talt og have en player? Det gør ingen. Og af lige præcis den årsag, er det en god idé at vælge en loyal og tillidsfuld boligadvokat – for på boligmarkedet gælder samme regler, ligesom det gør i datingverdenen. 

Flere Nyheder